Aquesta web utilitza cookies de tercers per tal d'oferir-li una millor navegació. Més informació a Política de cookies D'acord

 
 
 

Facilitats

 

L'usuari pot adquirir el seu aparell auditiu amb tres anys de garantia amb tots els serveis inclosos: reparacions, piles gratuïtes i cobertura en cas de trencament. Durant tres anys no ha de preocupar-se per res.

 

Els nostres pacients podran triar si paguen els seus audiòfons al comptat o si prefereixen fer-ho en 6,12,18 o 36 mesos.
Però abans de pagar-lo, disposaran d'un període de prova dels audiòfons per poder-ne comprovar el funcionament en el seu entorn habitual.

 

En els centres Aural disposem d'una assegurança de pèrdua i robatori per als audiòfons. Així, en el cas de pèrdua o furt de l'audiòfon, serà possible substituir-lo per un de nou d'igual o similars característiques. Si el teu audiòfon es trenca, t'ho podem canviar (una única vegada). En el cas de reparacions dels audiòfons, els nostres centres tenen els terminis de lliurament més curts ja que tenim servei tècnic en els propis centres.

 

Qualsevol revisió auditiva o prova d'audiòfon o d'ajuda auditiva en els nostres centres és completament gratis. Si detectem algun tipus de pèrdua auditiva o veiem que l'audiòfon que ja tens no et proporciona el rendiment que et podria donar et proposarem totes les solucions que tenim per a tu.

 
 
© 2018 Oliver Òptics