Aquesta web utilitza cookies de tercers per tal d'oferir-li una millor navegació. Més informació a Política de cookies D'acord

 
 
 

Coneix-nos

 

En els nostres centres Aural de Mataró i Barcelona, hi trobaràs un equip de tècnics audioprotesistes amb més de 20 anys d'experiència on t'atendrem de manera propera però professional.

 
 

Revisarem la teva audició i t'escoltarem per poder-te aconsellar de la millor manera, perquè escullis la solució d'ajuda auditiva que millor s'adapti a la teva pèrdua auditiva, al teu estil de vida i al teu pressupost.

Un cop adaptat amb la solució escollida, t'acompanyarem per anar fent revisions i ajustos periòdicament o sempre que ens ho demanis, d'aquesta manera anirem comprovant el correcte funcionament de les teves ajudes i també anirem revisant l'estat de la teva pèrdua auditiva.

Els nostres centres de Barcelona i Mataró estan dotats d'unes modernes instal·lacions, a on podem realitzar tot tipus de proves diagnòstiques, tant a adults com a infants i a persones amb mobilitat reduïda.

 
 

L'any 2006 vam entrar a formar part de la xarxa de Centres Oficials Widex i recentment em estat escollits per formar part dels centres Aural, els centres de distribució d'audiòfons Widex on seguim els protocols d'adaptació, seguiment i control que marca el fabricant per donar un servei òptim.

Com a tal, tots els nostres tècnics segueixen un exhaustiu programa de formació continuada en el qual Widex ens posa al dia de les últimes novetats en productes i en investigació audiològica.

En definitiva, trobaràs bones persones i grans professionals treballant en unes instal·lacions actuals i perfectament equipades, per tenir cura de la teva audició.

Sol·licita una revisió gratuïta i vine a coneixe'ns!!

 
Demana visita gratuïta
 

Líders en tecnologia

 

Widex és el fabricant d'audiòfons líder mundial en tecnologia. Això vol dir que Widex ha protagonitzat i segueix protagonitzant els salts tecnològics més importants en el món dels audiòfons.

 
 
© 2018 Oliver Òptics