WIDEX BABY 440

WIDEX BABY 440: EL MILLOR COMENÇAMENT A LA VIDA

L'audició és vital pel desenvolupament del llenguatge. Els nadons senten sons - sobretot les veus dels seus pares - des del moment en que arriben al món. Per això, és important donar als nadons amb pèrdua auditiva l'oportunitat d'aprofitar al màxim la seva audició el més aviat possible. Per aquest motiu és de gran importància proporcionar als nadons amb pèrdua auditiva la millor ajuda auditiva possible. La millor manera de fer-ho és concentrar-se en les necessitats especials dels nadons pel que fa a la grandària de l'audiòfon, la audibilitat i l'adaptació.

L'audiòfon BABY 440 de Widex és l'únic audiòfon dissenyat especialment per a nadons.

 

AJUDA EN EL DESENVOLUPAMENT DEL LLENGUATGE

Per els nadons, és crucial sentir per poder desenvolupar el seu llenguatge i els seu mode propi d'interpretar el món. Per això, és vital proporcionar als nadons l'accés necessari a tots els sons possibles.

El que distingeix al WIDEX BABY 440 és la seva manera de fer més sons audibles pels nadons, en comparació amb els audiòfons tradicionals. Això significa que els nadons estan exposats a un rang de sons més ampli, sobretot de sons d'alta freqüència. L'ample de banda estès de l'audiòfon WIDEX BABY 440 té com a objectiu  assistir a un desenvolupament de la parla i del llenguatge més complet. A més, WIDEX BABY440 compta amb totes les altres característiques per a una millor qualitat de so, disponibles a la gamma Clear de Widex. Així doncs, és un audiòfon específic per a nadons, però amb l'última i més alta tecnologia de la marca.

 

L'AUDIÒFON MÉS PETIT AMB UN CONFORT MÀXIM

Gràcies a la seva mida extremadament petita i confortable, el nadó ni tan sols nota que el porta posat. Per ser tant petit, BABY 440 s'adapta perfectament a les oïdes petites fins i tot a les dels nounats. És molt lleuger, de manera que es pot utilitzar durant llargs períodes de temps sense molèstia, i el BABY 440 ha sigut dissenyat utilitzant materials molt forts i robusts per poder suportar qualsevol tracte que li pugui donar un nen. A més a més,  és possible assegurar l'audiòfon amb un cordó de fixació, que ens ajudarà a mantenir l'audiòfon al seu lloc i evitar possibles pèrdues.

Pot ser que el WIDEX BABY 440 sigui molt petit, però és prou gran com per poder donar al nadó una tecnologia d'avantguarda que produeix el millor so. L'audiòfon WIDEX BABY440 és un format RITE. RITE significa auricular en l'oïda en anglès. En aquest tipus de format, l'auricular de l'audiòfon està situat dins de l'oïda, mentre que el propi audiòfon - amb tota la tecnologia integrada - està darrera del pavelló auditiu.

El fet de situar l'auricular just en l'oïda del nadó assegura una qualitat de so molt més natural.

 

UNA ADAPTACIÓ MÉS RÀPIDA I PRECISA

Per als nadons, les adaptacions especialitzades són crucials. El nou procediment d'adaptació pediàtric ChildFit, de Compass, ha estat desenvolupat per assegurar que el procés d'adaptació del WIDEX BABY440 sigui precís i ràpid i perquè tingui en compte les necessitats especials dels nadons en la sessió d'adaptació.

També és fàcil i ràpid personalitzar l'audiòfon WIDEX BABY440 amb les opcions dels diferents adaptadors d'oïda i l'auricular instantani. L'avantatge per a pares i audioprotesistes és la reducció important del temps necessari per a la pressa d'impressions - freqüent en nadons - i l'espera fins que arriba el motlle nou. Per al nadó, es redueixen les molèsties.

____________________

Compartir aquest article
 

Detalls tècnics