Widex Dream

La nova família d'audiòfons WIDEX DREAM incorpora la última i més avançada tecnologia auditiva: ISP-NATURAL, una nova plataforma d’última generació que representa un estàndard completament  nou en audiòfons.

Hi han tres motius principals per recomanar un audiòfon DREAM:        

           - MÉS SO. Un so més ric

Els audiòfons WIDEX DREAM introdueixen la tecnologia True-Input que amplia significativament el rang d'entrada i manté la fidelitat de tots els sons que entren en l'audiòfon. D'aquesta manera, els usuaris gaudiran d'un so més ric i amb més matisos, inclús en entorns amb molt soroll.

          - MÉS COMPRENSIÓ DE LA PARLA

Amb WIDEX DREAM els usuaris poden gaudir d'una millora en la comprensió de la parla sobretot en ambients sorollosos.

          - MÉS TEU. Una plataforma MY.WIDEX.COM

MY.WIDEX.COM és una web intel·ligent en la què l'usuari hi trobarà tota la informació sobre el seu audiòfon i la seva pèrdua auditiva.

 

I a més a més, amb tots els BENEFICIS DE LA TECNOLOGIA SENSE FILS.

 

INTERAURALITAT

L'audició natural és molt complexa. Els nostres oïdes perceben el so, l'analitzen i el processen per a què el cervell l'interpreti. Tot això, de manera instantània i treballant en equip. Fins ara, ningú havia pogut extreure els avantatges de que dos aparells, un en cada oïda, funcionessin conjuntamentper aconseguir un so més natural.

Widex, amb la gamma CLEAR,va crear per primera vegada, audiòfons que es coordinen i intercanvien informació com a mínim 21 vegades per segon, de manera automàtica i sense cables, gràcies a la tecnologia sense fils. Aquesta nova tecnologia sense fils pròpia de Widex es diu WidexLink.

 

AVANTATGES DE LA COORDINACIÓ SENSE FILS

El resultat d'integrar la tecnologia sense fils en els audiòfons (a partir de la gamma CLEAR) és que les característiques de Widex es veuen ara potenciades pel treball en equip entre dos audiòfons. A més, les noves prestacions de DREAM440 (independentment de portar un o dos audiòfons adaptats), que no es poden trobar en altres audiòfons, poden restaurar algunes funcions naturals dels nostres oïdes, com l'efecte pavelló auditiu.

          - Millor localització  dels sons

Efecte pavelló auditiu: ajuda a localitzar el so en qualsevol direcció. Els audiòfons DREAM imiten l'efecte de pavelló auditiu per tenir un enfocament frontal més natural.

Efecte ombra del cap: els dos audiòfons coordinats ajuden a localitzar la procedència del so ajustant el nivell d'intensitat de tots dos per ajudar a localitzar la procedència lateral del so.

          - Millor comprensió en soroll

Els dos audiòfons es coordinen per reduir el soroll de fons i emfatitzar la parla principalment en ambients sorollosos.

          - Millor audibilitat de sons d'alta freqüència

L'audiòfon expandeix el rang de sons audibles. Trasllada els sons inaudibles com els d'alta freqüència, a freqüències que pot sentir l'usuari.

          - Cancel·lació de xiulets en ambdues orelles

Els audiòfons eviten que es produeixin xiulets, ja que en detectar un possible xiulet, automàticament contraresten aquest efecte.

          - Música de relaxació per combatre el Tinnitus

El programa ZEN binaural contribueix a la relaxació i concentració de l'usuari i es pot utilitzar com a part  de la teràpia de gestió del Tinnitus.

 

Els audiòfons DREAM, gràcies a la tecnologia sense fils WidexLink, poden transmetre i rebre dades en banda ampla amb les AJUDES AUDITIVES DEX, a temps real, i resultant en un so excepcional per veure la TV i/o parlar pel mòbil.

____________________

Compartir aquest article
 

Detalls tècnics