Audiofon de disseny: WIDEX PASSION

Widex ha creat l'audiòfon retroauricular més petit del món.

Widex ha introduït el model Passion: alt rendiment amb una mida mínima.  

El Passion és un audiòfon RIC (auricular dins del canal). En el Passion, l'auricular està col·locat en el propi canal auditiu, mentre que la resta del audiòfon està darrera de l'oïda. Per això, es pot reduir la mida de l'audiòfon dràsticament, assegurant així el millor confort i discreció.

El Passion té una carcassa molt petita ( de només 20 mm.) i un tub, que connecta amb l'audiòfon amb l'auricular que està dins del canal auditiu, tant fi i transparent, que és pràcticament invisible.

Tot i la seva mida, el format Passion millora l'experiència d'audició gràcies a les seves funcions addicionals innovadores. És el primer audiòfon RIC del món amb Zen, un programa revolucionari de sons harmònics que reprodueix tons relaxants. El Passion també incorpora la funció SmartSpeak, un sistema de informació que t'informa sobre les funcions de l'audiòfon, com per exemple de la funció del selector de programa, o de què s'està esgotant la pila. En poques paraules, el Passion desafia tots els conceptes previs d'estètica i tecnologia en audiòfons i et torna a connectar amb el sentit que millor et permet experimentar la vida intensament.

Un bon disseny és irresistible des d'un punt de vista estètic i funcional. A més a més, el Passion no només és pràcticament invisible, sinó que també pots escollir entre una amplia gamma de bellíssims colors.

El Passion es subministra amb una carcassa superior en 14 colors diferents, de discrets a molt més vistosos, per adaptar-se al gust i a la personalitat de cada usuari. Aquests colors especialment seleccionats, junt amb la minicarcassa de disseny elegant, fan que el Passion sigui atractiu a primera vista. A més a més, el Passion té una reixeta que protegeix el micròfon contra la humitat. L'usuari pot escollir que aquesta reixeta sigui de color daurat o platí. A més a més, aquesta reixeta es pot canviar quan es vulgui, per així crear pròpies combinacions de colors per l'audiòfon, combinant la reixeta preferida amb un dels 14 colors per la carcassa superior.

La persona que porti un audiòfon Passion podrà decidir entre amagar-lo o ensenyar-lo orgullós, perquè el seu aspecte és tan elegant com el d'una joia o tan modern com l'auricular d'un mp3.

____________________

Compartir aquest article
 

Detalls tècnics