WIDEX CLEAR

 

 

 

LA NATURA ENS HA DONAT DUES ORELLES PER A TREBALLAR JUNTES

L'audició natural és molt complexa. Les nostres dues oïdes perceben el so, l'analitzen i el processen per a que el cervell l'interpreti. Tot això, d'una manera instantània i treballant en equip. Fins ara ningú havia pogut extreure els avantatges que dos aparells, un a cada oïda, funcionessin conjuntament per aconseguir un so més natural.

INTERAURALITAT

Widex, amb la nova gamma CLEAR ha creat audiòfons que es coordinen i intercanvien informació com a mínim 21 vegades per segon, de manera automàtica i sense cables, gràcies a la tecnologia sense fils. Aquesta nova tecnologia sense fils pròpia de Widex es diu WidexLink.

AVANTATGES COORDINACIÓ SENSE FILS

El resultat d'integrar la tecnologia sense fils en els audiòfons CLEAR4 és que les característiques de Widex es veuen ara potenciades pel treball en equip entre dos audiòfons. A més, les noves prestacions de CLEAR poden restaurar algunes funcions naturals dels nostres oïdes (independentment de portar un o dos audiòfons adaptats).

- Millor localització dels sons

Efecte pavelló auditiu: ajuda a localitzar el so en qualsevol direcció. Els audiòfons CLEAR imiten l'efecte de pavelló auditiu per tenir un enfocament frontal més natural.

Efecte ombra cap: els dos audiòfons coordinats ajuden a localitzar la procedència del so ajustant el nivell d'intensitat de tots dos per ajudar a localitzar la procedència lateral del so.

- Millor comprensió en soroll: els dos audiòfons es coordinen per reduir el soroll de fons i emfatitzar la parla principal en ambients sorollosos.

- Millor audibilitat de sons d'alta freqüència: l'audiòfon expandeix el rang de sons audibles. Trasllada els sons inaudibles com els d'alta freqüència, a freqüències que pot sentir l'usuari.

- Cancelació de xiulets en ambdues orelles: els audiòfons eviten que es produeixin xiulets, ja que en detectar un possible xiulet automàticament contraresten aquest efecte.

- Música de relaxació per combatre el tinnitus: el Programa ZEN binaural contribueix a la relaxació i concentració de l'usuari i es pot utilitzar com a part de la teràpia de gestió del tinnitus.

Els audiòfons CLEAR, gràcies a la tecnologia sense fils WidexLink, poden transmetre i rebre dades en banda ampla amb les AJUDES AUDITIVES DEX a temps real i resultant en un so excepcional per veure la TV i/o parlar pel mòbil.

Compartir aquest article
 

Detalls tècnics